"Επιτυχία για εμάς η είσοδος στα πλέι οφ!"

Το Λαύριο MEGABOLT θα υποδεχτεί την Κυριακή (13/5, 5 μμ) τον Παναθηναϊκό Superfoods και ο Σάκης Γιαννακόπουλος έγραψε σχετικά στο blog του.

Αναλυτικά: 

Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι για το πρωτάθλημα πριν τα πλέι οφ, και την είσοδο μας στην τελική φάση, που για την ομάδα μας συνιστά από μόνο του μεγάλη επιτυχία!


Στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Προμηθέα «αργήσαμε» πολύ να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο κι έτσι δεν αποφύγαμε την ήττα από μια όμως παρά πολύ καλή ομάδα στην οποία αξίζουν πολλά μπράβο για την φετινή της πορεία.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα έχουμε μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα απέναντι στη μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, που μάλιστα βρίσκεται και σε καλή κατάσταση καθώς ετοιμάζεται για τους τελικούς. Κάτι που φάνηκε και στο ματς απέναντι στην ΑΕΚ.
Από την πλευρά μας εμείς θέλουμε να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο και να ετοιμαστούμε το γρηγορότερο δυνατό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο και ελπίζω να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τον βοηθήσουμε να απολαύσει το παιχνίδι.