"Σταθερά καλός και δυνατός ο Κολοσσός!"

Το Λαύριο MEGABOLT αντιμετωπίζει, το Σάββατο (10/3, 4.30 μμ) τον Κολοσσό στη Ρόδο με στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του επί των Ροδιτών και να παραμείνει σε τροχιά τετράδας.

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος έγραψε σχετικά στο blog του στον ΕΣΑΚΕ: 

"Την προηγούμενη εβδομάδα πήραμε μία σημαντική νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο. Αφενός μεν, σημαντική, αφετέρου δε τυχερή αφού κρίθηκε στην τελευταία φάση και όπως νικήσαμε έτσι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει.

Η αλήθεια είναι πως ήμασταν κατώτεροι των προηγούμενων εμφανίσεων μας στην έδρα μας κι αυτό φάνηκε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπου στο μεγαλύτερο διάστημα επιτρέψαμε στους αντιπάλους μας να έχουν τον έλεγχο και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.
Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και πάρα πολύ δύσκολο με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Σε μια έδρα που έχουμε καλή παράδοση αλλά απέναντι μας βρίσκουμε μια σταθερά καλή και δυνατή ομάδα της κατηγορίας. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό θα πρέπει να δείξουμε ένα πρόσωπο πολύ καλύτερο απ’αυτό των τελευταίων παιχνιδιών. Για να καταφέρουμε να είμαστε μέσα στο παιχνίδι και να έχουμε πιθανότητες για το διπλό, το οποίο θα μας σταθεροποιήσει στην πρώτη τετράδα, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Όχι μόνο αύριο αλλά ενόψει όλων των πολύ δύσκολων αγώνων που έπονται για την ολοκλήρωση της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος".