"Να πάρουμε τη νίκη, που θα είναι... διπλή!"

Στο Λαύριο MEGABOLT προετοιμάζονται για έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της σεζόν. Αυτόν του Σαββάτου (13/1, 6.30 μμ) απέναντι στον Προμηθέα Πατρών, εντός έδρας. 

Ο "κάπτεν" , Σάκης Γιαννακόπουλος, έγραψε σχετικά στο blog του στον ΕΣΑΚΕ«Ήταν πολύ σημαντική νίκη αυτή που πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στη Λάρισα Παρότι δεν κάναμε εμφάνιση ανάλογη με τα περασμένα παιχνίδια, καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που μας βοήθησε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, σε ότι αφορά στη βαθμολογία.
Τώρα έχουμε μπροστά μας το πιο κρίσιμο ματς, σε αυτό το γκρουπ αγώνων, οι οποίοι θα καθόριζαν εν πολλοίς την πορεία μας φέτος: Αυτό με τον Προμηθέα.Οι αντίπαλοι μας είναι παρά πολύ καλή ομάδα, με σημαντικές μονάδες και πολύ υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες.
Αυτή τη στιγμή κι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, η νίκη μας θα είναι ουσιαστικά… διπλή, αφού πέρα από την απόσταση ανάμεσα σε εμάς και τον Προμηθέα, η οποία θα μεγαλώσει, θα απομακρυνθούμε και από άλλες ομάδες που έχουν παρόμοιους στόχους πλασαρίσματος στις υψηλές θέσεις!
Είμαι σίγουρος ότι η έδρα θα μας δώσει ώθηση για άλλη μια φορά ώστε να πετύχουμε αυτή τη σημαντική νίκη! Περιμένω από τον κόσμο μας να είναι ο εκτός παίκτης μας ξανά και να μας βοηθήσει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».