«‘Όταν τα SOCIAL MEDIA συναντούν τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ». Ο Παντελής Νικολαΐδης αναλύει τη φετινή εντυπωσιακή πορεία της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ μέσω των social media στο Down Town.

Συναντήσαμε έναν από τους πιο πετυχημένους διαχειριστές Social Media στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού τον κ. Παντελή Νικολαΐδη (Social Media Manager & Υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ) και τον…ανακρίναμε:

ΕΡ.: Κύριε Νικολαΐδη, μιλάμε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Πώς πήγε η φετινή προσπάθεια της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ;
ΑΠ.: Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ με μια ισχυρή διοίκηση από το 2015 και με τεράστια βοήθεια από το φίλαθλο κόσμο τερμάτισε φέτος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα στην 8η θέση και συμμετείχε στα play offs για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κάθε χρόνο κι ένα βήμα παραπάνω αφού το «Λαύριο» πρέπει να έχει παρόν και μέλλον!

ΕΡ.: Πώς επιτυγχάνονται οι στόχοι της ομάδας, υπάρχει κάποιο «μυστικό»;
ΑΠ.: Είναι «κοινό μυστικό» ότι οι άνθρωποι της Διοίκησης -με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Ψαρράκη έναν άνθρωπο με πάθος και όραμα - δουλεύουν νύχτα μέρα για να φέρουν την ομάδα ένα επίπεδο πιο πάνω και το έχουν καταφέρει 100%.
Αγαπούν την ομάδα και έχουν στο μυαλό τους μεγάλα πράγματα για το «Λαύριο».

ΕΡ.: Η δύναμη των social media της ομάδας και η στοχευμένη προβολή που κάνετε έφερε εντυπωσιακά αποτελέσματα για την αγωνιστική σεζόν 2016-2017.
ΑΠ.: Με 1.865.700 άτομα (απήχηση των δημοσιεύσεων σε facebook, instagram) και κατακτώντας την 1η θέση στην προσέλευση κόσμου (αναλογία φιλάθλων/πληθυσμού πόλης) δικαιωματικά λέμε ότι «Ο κόσμος είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας»! Δείχνει την αγάπη του συνέχεια ενώ είναι δίπλα μας στις χαρές και στις λύπες...Τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς!

ΕΡ.: Τα εισιτήρια διαρκείας βοηθάνε την πορεία της ομάδας;
ΑΠ.: Είναι γεγονός ότι κάθε ομάδα χρειάζεται από τους φιλάθλους της «Στήριξη….διαρκείας» και τα εισιτήρια διαρκείας είναι μια εξαιρετική κίνηση. Τους προτρέπω να κλείσουν άμεσα θέση στο Γήπεδο με την αγορά καρτών διαρκείας και να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια όπως έκαναν και τα 2 προηγούμενα χρόνια που το Λαύριο βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία.

ΕΡ.: Πριν λίγο καιρό ανακοινώσατε ένα πρόγραμμα ανταμοιβής των φιλάθλων σας. Πείτε μας δύο λόγια γι΄αυτή την κίνηση.
ΑΠ.: Από φέτος όλοι οι φίλοι του «Λαυρίου» θα έχουν την ευκαιρία να ανταμείβονται για την αφοσίωση τους στην ομάδα με τη δράση «ΣτηρίΖΩ την ανάπτυξη στο Λαύριο - Επιλέγω την Τοπική Αγορά της πόλης μου».
Μια πρωτοβουλία που στόχο έχει τη στήριξη της τοπικής αγοράς της πόλης μας προσφέροντας εκπτωτικές προσφορές στους φιλάθλους μας (κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας & απλών).

ΕΡ: Το φετινό χορηγικό σας πρόγραμμα είναι ξεχωριστό και δελεαστικό για ένα υποψήφιο χορηγό.
ΑΠ.: Η ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ» με αφορμή την συμμετοχή για 3η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket league και έχοντας οριοθετήσει υψηλούς στόχους, έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χορηγικό πρόγραμμα με πολλές μεγάλες εταιρίες να ενδιαφέρονται ήδη να συμμετέχουν.

Όσες εταιρίες έχουν αξιοποιήσει την αθλητική χορηγία ως ένα συστατικό στο πλάνο Marketing τους είχαν μεγάλη ανταποδοτικότητα κάτι που συνεπάγεται την αύξηση των πωλήσεων τους.

ΕΡ.: Θα είστε στο Λαύριο φέτος κ. Νικολαΐδη;
ΑΠ.: Είναι τιμή και χαρά μου που θα είμαι 3η χρονιά στο Λαύριο. Είναι σημαντικό για μένα που έχει αναγνωριστεί η δουλειά μου και μου έχει προσφερθεί πεδίο δημιουργίας και υλοποίησης νέων ιδεών από τη Διοίκηση της ομάδας!