Συνέντευξη τύπου ''ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO - DNIPRO''

Μετά τη λήξη του αγώνα ''ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO – DNIPRO'' ο coach Σερέλης και ο Zamal Nixon δήλωσαν:

👉 X. Σερέλης: «Αντιδράσαμε σαν έμπειρη Eυρωπαϊκή ομάδα».

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας. Ξέρω ότι οι Πέμπτες είναι δύσκολες για τους περισσότερους λόγω της δουλειάς τους, αλλά ήταν εδώ, μας στήριξαν και μας ώθησαν στη νίκη.
Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πιο ισχυροί από εμάς τόσο σε επίθεση όσο και σε άμυνα. Μιλήσαμε με τους παίκτες μέσα στ’ αποδυτήρια στο ημίχρονο και στο δεύτερο μισό παίξαμε με περισσότερο πάθος. Ήμασταν επιθετικοί και παίξαμε και καλύτερη άμυνα. Χρησιμοποιήσαμε τα πάντα, το σώμα μας, τα χέρια μας, ότι μπορούσαμε για να αμυνθούμε. Φυσικά μετά από αυτό, σημείωσαμε μεγάλα καλάθια από την αδύνατη πλευρά.
Αυτή είναι μια καλή αρχή, αλλά έχουμε άλλο ένα παιχνίδι εντός έξι ημερών και θα δούμε τι θα συμβεί. Είμαι πολύ χαρούμενος επειδή δεν είμαστε μια έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά αντιδράσαμε σαν μία τέτοια».

Read more

Iστορική πρώτη ευρωπαϊκή ΝΙΚΗ για το «ΛΑΥΡΙΟ-AEGEAN CARGO»!

ΛΑΥΡΙΟ AEGEAN CARGO - BC DNIPRO: 82-73 με την ομάδα μας να διατηρεί βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο β' γύρο των προκριματικών του FIBA Europe Cup!

☑️ Παίκτες-κλειδιά: Ο Ντορόν Λαμπ με 16 πόντους, 2 ριμπάουντ & 1 ασίστ, ο Μίλαν Μιλόσεβιτς με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ & 3 ασίστ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με 15 πόντους, 3 ασίστ & 2 ριμπάουντ και ο Ζαμάλ Νίξον με 10 πόντους, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

▶️ Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 7 μμ στο Ντνεπροπέτροβσκ της Ουκρανίας.

Read more

Στρατηγική συνεργασία με την…ενέργεια της VOLTON!

Με γνώμονα μας τη δημιουργία δεσμών με δυνατούς «συμπαίκτες» καλωσορίζουμε την Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε. στην μεγάλη οικογένεια του «ΛΑΥΡΙΟ-AEGEAN CARGO» & την ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και προσφορά της!

ℹ️ Λίγα λόγια για την Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε.:
Η Volton Ελληνική Ενεργειακή Α.Ε., είναι μία Ελληνική Εταιρεία η οποία εισέρχεται δυναμικά στο χώρο της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελληνική αγορά.

Read more

Πρόσφατα Νέα

 

        viva    lavrio xorigoi