Θερμά συγχαρητήρια Κώστα Πανταζή!

«Πρώτος σε ψήφους στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία ο κ. Κωνσταντίνος Πανταζής.

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες στην Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία μέσω «Ψηφιακής Κάλπης ΖΕΥΣ» σε συνεργασία της ΓΓΑ και του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Ο κ. Κώστας Πανταζής εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους από όλους στο ενιαίο ψηφοδέλτιο των υποψηφίων με 50 ψήφους και δεύτερη η Ολυμπιονίκης της γυμναστικής Αϊνδηλή Ειρήνη με 42.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε για την Ολυμπιακή Επιτροπή εκλέχτηκε με 53 ψήφους έναντι του κ. Νικόλαου Προβιά που έλαβε 35 ως αναπληρωματικό μέλος. Νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο κ. Σταθόπουλος Θανάσης με 36 ψήφους έναντι του κ. Προβιά Νικολάου που έλαβε 30 και του κ. Ψαθά Χρήστου που έλαβε 27. Συγχαρητήρια στα νέα μέλη που εκλέχτηκαν σε μια από της 5 μεγαλύτερες ομοσπονδίες σε αριθμό αθλητών και επιτυχιών.

✎ Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής αναλυτικά:
Κωνσταντίνος Πανταζής (50 ψήφοι), Ειρήνη Αϊνδιλή (42), Ειρήνη Μανδραβέλη (41), Αβραάμ Σαπρανίδης (40), Ελένη Τζαβάρα (38), Κωνσταντίνα Δήμα (37), Δημήτρης Τσεγκέλης (34), Γιάννης Παυλάκης (32), Ελένη Μιχοπούλου (30), Σπύρος Σκλάβος (30), Θέμις Χαρίτου (27), Σταυρούλα Κουβάτσου (26).

Τις πέντε θέσεις των αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. κατέλαβαν κατά σειρά οι εξής: Δημοσθένης Ταμπάκος (26 ψήφοι), Δημοσθένης Χρυσοσπάθης (25), Νεκτάριος Κελεσίδης (24), Έλενα Καϊτεζίδου (23), Αθανασούλα Λαμπροπούλου-Συροπούλου (23).»