Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει τη χορηγική της συνεργασία με τα προϊόντα στοματικής υγιεινής TheraSol® και την εταιρεία ABC Kinitron που δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία παραφαρμακευτικών & δερμοκαλλυντικών προϊόντων!

✍ Στοματικό διάλυμα TheraSol®:
Οι ρίζες του στοματικού διαλύματος TheraSol️ ξεκινούν στην Αμερική το 1989. Πολύ γρήγορα αναγνωρίστηκε η αξία και η αποτελεσματικότητά του, μετά από κλινικές μελέτες σε μεγάλα πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ελλάδας.


Στην Ελλάδα λανσαρίστηκε το 1993, με την υποστήριξη των Οδοντιάτρων. Είναι ευρέως αναγνωρισμένο στην Οδοντιατρική Επιστημονική Κοινότητα. Τα προϊόντα της σειράς TheraSol️, έχουν σαν κύριο κοινό χαρακτηριστικό τη δράση τους κατά των μικροβίων της στοματικής κοιλότητας.

Σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν ως «ισχυρά» βακτηριοκτόνα, κάτι που αποδεικνύεται από πολλές κλινικές μελέτες.
Παρά τις ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητές τους, τα προϊόντα της σειράς TheraSol️ είναι εξαιρετικά ήπια, χωρίς καμία από τις ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως η αίσθηση καύσου, η αλλοίωση της γεύσης ή ο χρωματισμός των δοντιών.
Περιέχουν στη σύνθεσή τους τον μοναδικό ισχυρό, ευρέως φάσματος αντιμικροβιακό παράγοντα C31G, που είναι αποτελεσματικός έναντι των θετικών κατά gram και αρνητικών κατά gram βακτηρίων, των ζυμών και των μυκήτων.

Πρόσφατα λανσαρίστηκε στην Ελληνική αγορά το φθοριούχο στοματικό διάλυμα TheraSol Junior, για παιδιά από 6 ετών και άνω. Περιέχει και αυτό τον μοναδικό αντιμικροβιακό παράγοντα C31G.

Το TheraSol Junior σέβεται και προστατεύει το ευαίσθητο παιδικό στοματικό βλεννογόνο από ερεθισμούς, είναι κατά της τερηδόνας και ενισχύει την παιδική στοματική υγιεινή.
H σειρά συμπληρώνεται με την καινοτόμο οδοντόκρεμα TheraSol️ με φθόριο για την αποτελεσματική απομάκρυνση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας.

Τα προϊόντα TheraSol® διανέμονται μόνο από τα φαρμακεία.

✎ Λίγα λόγια για την εταιρεία:
H ABC Kinitron δραστηριοποιείται από το 2012 στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία παραφαρμακευτικών και δερμοκαλλυντικών προϊόντων.

Οι καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις μας ικανοποιούν την ανάγκη των ανθρώπων για ομορφιά και καλύτερη υγεία.
Η εταιρεία έχει δυναμική παρουσία στο χώρο της Στοματικής Υγιεινής προσφέροντας στην αγορά πλήρεις σειρές προϊόντων περιποίησης και φροντίδας. Τα προϊόντα είναι επιστημονικά αναγνωρισμένα και προτείνονται από πανεπιστημιακούς φορείς και οδοντιάτρους.

📌 Καυκάσου 163, Τ.Κ. 11364 – Αθήνα
☎️ 210 8650583
🌐 www.abckinitron.com
✉️ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.