Βασίλης Μουράτος: ❝Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη!❞

Ο Βασίλης Μουράτος blog-άρει στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τον εντός έδρας αγώνα ανάμεσα στο Λαύριο Megabolt και τον Ιωνικό Hellenic Coin, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Noεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στο ΚΓ Λαυρίου (ΕRTFLIX, www.ertflix.gr), τονίζοντας ότι «το παιχνίδι απέναντι στoν Ιωνικό είναι ένας πρόωρος τελικός».

Καλησπέρα σας!

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας στη φετινή Stoiximan Basket League.

Τα δυο αρνητικά αποτέλεσμα που είχαμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έδωσαν το χαρακτήρα ενός «πρόωρου τελικού» για το αυριανό παιχνίδι απέναντι στoν Ιωνικό!

Οι εμφανίσεις μας σε Ρόδο και Θεσσαλονίκη δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της ομάδας! Ο Ιωνικός προέρχεται από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων και αλλαγής προπονητή και σίγουρα θα παρουσιαστεί διαφορετικός. Για εμάς όμως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, εκτός από τη νίκη!

Γνωρίζοντας τη σημασία του παιχνιδιού και για τις δυο ομάδες θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα! Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση του «ροζ φύλλου αγώνα» που θα μας δώσει ψυχολογική ώθηση ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που μας περιμένει.

Καλή αγωνιστική σε όλους, με όμορφο θέαμα (προς το παρόν μόνο, δυστυχώς, από τους τηλεοπτικούς δέκτες).

✑ Mε την υποστήριξη της εταιρείας γενικών καθαρισμών-cleaning services «Ντέμη Σκουλάξενου - Χριστόφορος Αλιάγας»