Τρέχει με…100! ΛΑΥΡΙΟ Megabolt - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Su Casa: 104-71.

Την 11η νίκη του σε 20 αγώνες της κανονικής περιόδου της EKO Basket League 2019/20 πήρε το Λαύριο Megabolt επικρατώντας του Πανιωνίου με σκορ 104-71!

➥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: τα ριμπάουντ (52 το Λαύριο – 33 ο Πανιώνιος), το ποσοστό στα 2π (60% το Λαύριο – 46% ο Πανιώνιος), το ποσοστό στα 3π (36% το Λαύριο – 21% ο Πανιώνιος), οι ασίστ (16 το Λαύριο – 9 ο Πανιώνιος).

➥ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: το Σάββατο 14 Μαρτίου το Λαύριο Megabolt φιλοξενείται από την Α.Ε.Κ. στο ΟΑΚΑ.

➥ ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-19, 57-44, 78-56, 104-71.

✅ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT (Χ. Σερέλης): Λούντζης 17 (3), Όλμαν 20 (2), Μουράτος 7, Κουζέλογλου 2, Ντάιμ 15, Μαστρογιαννόπουλος 9 (1), Γουάτσον 10, Λεγκίκας 5 (1), Ντέιβις 6, Ντεκόζι 7 (1), Γερομιχαλός 6, Άουτλο.

✅ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ SU CASA (Λ. Γαβριήλ): Ντουρέν 8 (2), Πέτροβιτς, Σουίτνι 18 (1), Καμαριανός 6, Καμπερίδης 5 (1), ΜακΓκίλ 19 (2), Καρακεχαγιάς 2, Μαλέλης 7 (1), Τσιμπούκης, Τζουγκαράκης 6.

🎙 Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Χ. Σερέλη (προπονητής Λαυρίου Megabolt):
«Καλησπέρα! Θέλω να δώσω για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι ήταν αρκετά σοβαροί, ήθελαν το match, έχουν μία νοοτροπία σωστή παρόλο που έχουμε πετύχει στην ουσία το σκοπό τον οποίο είχαμε θέσει το καλοκαίρι.

Συνεχίζουμε σοβαρά και στην προπόνηση αλλά και στους αγώνες να τερματίσουμε σε όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και με μεγάλη διάθεση και στα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Αν και είναι αρκετά νωρίς δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, θέλω να δώσω συγχαρητήρια για όλη την προσπάθεια όλη αυτή τη χρονιά που κάνουνε οι συνεργάτες στο staff. Από τον Αύγουστο που μαζευτήκαμε έχουμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία όλοι μαζί, βοηθάμε τα παιδιά πάρα πολύ στην προπόνηση -και δεν μιλάω μόνο για τους προπονητές- μιλάω από τον τελευταίο φροντιστή μέχρι οποιονδήποτε βρίσκεται στη διοίκηση και νομίζω παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό στην επιτυχία που έχουμε και φυσικά στους παίκτες που μας έχουνε κάνει υπερήφανους όλους, διότι έχουν φτάσει τις 11 νίκες ένα νούμερο που πιστεύω κανένας δεν περίμενε πριν ξεκινήσει η χρονιά. »

🎙 Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Λ. Γαβριήλ (προπονητής Πανιώνιου Su Casa):
«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Εμείς, με τις πάρα πολλές απουσίες που έχουμε δυστυχώς δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε το ανταγωνιστικό πρόσωπο που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα ενάντια στην ΑΕΚ.

Τα παιδιά που παίξανε δεν μπορώ να τα αδικήσω. Είμαστε σε ένα πιο μικρό rotation, έλειπε πάρα πολύς κόσμος, θα μπορούσαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί αλλά πνευματικά δεν είμαστε καλά γιατί έχουμε μία δύσκολη καθημερινότητα και ευελπιστούμε σε καλύτερη συνέχεια.»

✑ Game report powered by Megabolt
www.megabolt.gr