Με το «δεξί»! ΛΑΥΡΙΟ Megabolt - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Affidea: 82-68.

Την 7η νίκη στη φετινή ΕΚΟ Basket League κατέκτησε η ομάδα μας έχοντας τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας Affidea!

➥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: το ποσοστό στα 3π (40% το Λαύριο – 21% ο Ιωνικός Ν.), τα ριμπάουντ (46 το Λαύριο – 37 ο Ιωνικός Ν.), και οι βολές (73% το Λαύριο – 64% ο Ιωνικός).

🔑 ΣΗΜΕΙΟ ΚΛΕΙΔΙ: από το πρώτο10λεπτο το Λαύριο Megabolt «πάτησε γκάζι» και δεν το άφησε σχεδόν μέχρι το τέλος.

➥ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 5:00 μ.μ. το Λαύριο Megabolt φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Τηλεοπτική μετάδοση: COSMOTE SPORT 4 HD Live.

➥ ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-13, 49-25, 66-51, 82-68.

✅ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT (Χ. Σερέλης): Όλμαν 6, Μουράτος 3, Κουζέλογλου 11, Ντάιμ 2, Ντεκόζι 24 (3), Μαστρογιαννόπουλος 3 (1), Λούντζης 3 (1), Γουάτσον 9 (1), Λεγκίκας, Ντέιβις 15 (1), Γερομιχαλός, Άουτλο 6 (2).

✅ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Affidea (Μ. Κουταλιανός): Τζόουνς 13 (1), Χαραλαμπόπουλος 11 (2), Κώττας 8, Δημάκος 8 (2), Κάλαχαν 6, Αρνέτ 2, Μόμπλι 2, Μπατής, Σακελλαρίου 5, Μπαρτ 6, Σάφτεναρ 7 (1).

🎙 Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Χ. Σερέλη (προπονητής Λαυρίου Megabolt):
"Καλησπέρα! Καταρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα και όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ να προσπαθήσουμε τη νέα χρονιά να το κάνουμε λίγο περισσότερο πιο όμορφο και πιο ελκυστικό για τον κόσμο.

Όσον αφορά το παιχνίδι νομίζω ότι από το πρώτο ημίχρονο είχαμε δείξει πόσο πολύ θέλαμε το παιχνίδι και πόσο πολύ χρειαζόμασταν τη νίκη μετά την ήττα που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα και στην ουσία ανταποκρίθηκαν και οι 12 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο τόσο πολύ ώστε η διαφορά να έχει πάει στους 25 πόντους και στην ουσία να είχε κριθεί ο αγώνας.

Προφανώς δεν έχουμε ακόμα την ωριμότητα και την εμπειρία να διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις τόσο νωρίς, ώστε να είμαστε ίσως το ίδιο αποδοτικοί για 40 λεπτά. Αλλά αυτό που σίγουρα μετράει είναι μόνο η νίκη και τίποτα άλλο και βλέπουμε πλέον μπροστά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι που έχουμε με τον Κολοσσό που είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προφανώς μιλάω γιατί μεσολαβεί το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας οποίο είναι ένα παιχνίδι εξ ορισμού που είναι πάρα πολύ δύσκολο για μας.

Προφανώς και θα δουλέψουμε και θα λειτουργήσουμε ως ομάδα αλλά έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο εντός έδρας παιχνίδι σε 2 εβδομάδες με τον Κολοσσό."

🎙 Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Μ. Κουταλιανού (προπονητής Ιωνικού Νίκαιας Affidea):
"Καλησπέρα! Καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα του μπάσκετ.

Ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι όσον αφορά τη δικιά μας ομάδα γιατί προερχόμαστε από πολλές αλλαγές. Αυτή τη στιγμή η ομάδα «ψάχνεται» και είναι λογικό χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τα πράγματα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στις επτά νίκες, πρέπει να συνεχίσουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτό οπότε δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε να γίνουμε καλύτεροι με στόχο το επόμενο παιχνίδι, την επόμενη αγωνιστική.

Όσον αφορά το Λαύριο καλή επιτυχία, καλή χρονιά να έχουν με υγεία και ήταν δίκαια νικητές σήμερα.

✑ Game report powered by Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Ακινήτων Λαυρεωτικής (Δ.AΝ.ΕΤ.Α.Λ).
www.danetal.gr