Λαύριο Megabolt - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: 81-112.

Δύσκολο απόγευμα για το Λαύριο Megabolt απέναντι στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό OΠΑΠ σε ένα παιχνίδι με απολαυστικές φάσεις και από τις δύο ομάδες. Προχωράμε!

▶️ ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: το ποσοστό στα 2π (65% ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – 43% το Λαύριο Megabolt), το ποσοστό στα 3π (51% ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – 42% το Λαύριο Megabolt), οι ασίστ (32 ο Παναθηναϊκός – 11 το Λαύριο Megabolt) και τα κλεψίματα (11 ο Παναθηναϊκός – 4 το Λαύριο Megabolt).

▶️ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στις 3:45 μ.μ. το Λαύριο Megabolt φιλοξενείται από τον Κολοσσό H Hotels στο κλειστό γήπεδο Καλλιθέας Ρόδου (📺 ΕΡΤ2 BL Show / ERTPLAY 2)

▶️ ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-33, 44-62, 61-91, 81-112.

✅ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT (Σερέλης): Μουράτος 8, Γερομιχαλός 8 (1), Ντεκόζι 9 (1), Τσούκου 4, Άλμαν 15 (1), Μαστρογιαννόπουλος 6 (2), Περράκης, Κουζέλογλου 6, Άουτλο, Ντέιβις 3, Γουάτσον 22 (6), Τσιώκος.

✅ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πεδουλάκης): Παπαγιάννης 16, Παπαπέτρου 14 (1), Καλάθης 6 (2), Τόμας 7 (2), Φριντέτ 24 (3), Παππάς 11 (3), Παπαδάκης 3, Βουγιούκας 4, Μήτογλου 9, Μπράουν 3 (1), Τζόνσον 6 (2), Oυάιλι 9.

🎙 Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Χ. Σερέλη (προπονητής Λαυρίου Megabolt):
«Καλησπέρα. Δεν θα πούμε πολλά λόγια… νομίζω ότι το παιχνίδι δεν έχει πολλά περιθώρια για κριτική. Έχουν τεράστια διαφορά οι δύο ομάδες, ο Παναθηναϊκός και εμείς.

Η νεανική ομάδα που έχουμε πήρε ένα καλό μάθημα θα έλεγα για το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο πρωτάθλημα διότι την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε κάνει μία πολύ σημαντική νίκη… μπορεί κάποιοι και κυρίως οι Αμερικάνοι που δεν έχουν ξαναπαίξει με τον Παναθηναϊκό να νόμιζαν ότι μπορεί κάθε Σάββατο να είναι έτσι τα πράγματα προφανώς και δεν είναι…στο μυαλό μας δεν έχουμε περιθώρια έχουμε σε έξι μέρες ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι στη Ρόδο, είναι μια πολύ καλή ομάδα, και συνεπώς αφήνουμε πίσω το παιχνίδι και στρέφουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι που έχουμε με τη Ρόδο.»

🎙 Οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ του Α. Πεδουλάκη (προπονητής Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ):
«Βγάλαμε ενέργεια και προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να μπορέσουμε να προπονηθούμε όσο πιο καλά γίνεται.
Για εμάς κάθε μέρα που περνάει είναι σημαντική. Στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την άμυνα μας και κερδίσαμε εύκολα. Αυτό που μας ανησυχεί είναι η ίωση που έχει μπει στην ομάδα καθώς είχαμε τρεις παίκτες που νοσηλεύτηκαν, τον Νικ, τον Ράις, τον Τζόνσον και τον Μπεντιλ, οι οποίοι θέλουμε να είναι έτοιμοι για το ματς με τη Βιλερμπάν».

🔛 Game report powered by Iasis Pharma

www.iasispharma.com/