Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt αποκτά ένα ισχυρό και πολύτιμο ‘’συμπαίκτη’’: την εταιρεία "Κοφινάς" Προκατασκευασμένα και Ξύλινα Φινλανδικά σπίτια!

Η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη χορηγική συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία Κοφινάς Προκατασκευασμένα και Ξύλινα Φινλανδικά σπίτια.

Καλωσορίζουμε το νέο μας χορηγό και είμαστε βέβαιοι ότι οι κοινοί μας στόχοι θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη μιας επιτυχημένης και επωφελούς συνεργασίας.

✍ Λίγα λόγια την εταιρεία:
Η εταιρεία Κοφινάς Προκατασκευασμένα και Ξύλινα Φινλανδικά σπίτια, είναι η κορυφαία εταιρεία του χώρου η οποία σάς οδηγεί στο δικό σας prokat σπίτι γρήγορα και προπάντων σε χαμηλές τιμές.

Ένα σπίτι σχεδιασμένο με βάση τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις, με άνετους και λειτουργικούς χώρους, σε λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα. Γι’ αυτό η οικολογική επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του είναι αδιαπραγμάτευτη.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων από προκατασκευασμένα, έτοιμα να προσαρμοστούν στις οποιεσδήποτε προσωπικές επιλογές και απαιτήσεις. Στην γκάμα «ΚΟΦΙΝΑΣ» θα βρείτε επίσης και επιλογές σε ξύλινα σπίτια με υψηλή αντοχή και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.

📌 Έκθεση Α: Λεωφ. Μεσογείων 519, Αγία Παρασκευή, Αττική | Έκθεση Β: Τέλος Αττικής Οδού (έξοδος Μαρκόπουλου), Μαρκόπουλο.
☎️ 210 6081307 & 210 6026194
✉️ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
🌐 www.kofinas.gr
📺 YouTube: Kofinas S.A.