Μιχάλης Περράκης: «Ανυπομονούμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε δυναμική συμμετοχή από τον κόσμο μας!»

Κάλεσμα για ένα “παιχνίδι-γιορτή” απηύθυνε ο Μιχάλης Περράκης στον κόσμο του Λαυρίου Megabolt ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (5:00 μμ στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου).

Ο αρχηγός της ομάδας μίλησε για το αυριανό ματς αλλά και για το προηγούμενο με τον Ιωνικό Ν. και ζήτησε από τους φιλάθλους του Λαυρίου να γεμίσουν το γήπεδο.

💬 «Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας καταφέραμε να πάρουμε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη, πολύ σημαντική τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για τη βαθμολογική μας θέση.

Έχουμε μια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες -ιδίως ξένους- οι οποίοι έχουν προσαρμοστεί και ενταχθεί ομαλά στην ομάδα όμως, χρειάζεται υπομονή και στήριξη από τον κόσμο μας, που είναι η κινητήριος δύναμή μας, για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

Αύριο, Κυριακή 6 Οκτωβρίου, αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε ένα παιχνίδι-γιορτή που περιμένει όλο το Λαύριο!

Θέλουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τον αντίπαλο, αν και άπαντες γνωρίζουμε πως η αποστολή μας κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι απέναντι στον -6 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης- Παναθηναϊκό.

Στόχος μας, είναι να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να φανούμε ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα να δούμε κάποια πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ανυπομονούμε για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό και περιμένουμε δυναμική συμμετοχή από τον κόσμο μας!»

✅ blog Mike Perrakis ΕΣΑΚΕ