🎙 Χ. Σερέλης / συνέντευξη τύπου «Προμηθέας - Λαύριο Aegean Cargo»

Aνάμεικτα συναισθήματα είχε ο coach Σερέλης ο οποίος μίλησε για τα θετικά και αρνητικά σημεία της αναμέτρησης ενώ ανέφερε ότι η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη για την παραμονή ενώ τόνισε ότι μπορούν να πετύχουν και παραπάνω από μία νίκες.

Αναλυτικά ο Χ. Σερέλης δήλωσε:
«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι από το οποίο είμαστε και ευχαριστημένοι και δυσαρεστημένοι. Ευχαριστημένοι γιατί σταματήσαμε την παραγωγικότητα του Προμηθέα στους 71 πόντους, κάτι που είχαμε συζητήσει πριν από το παιχνίδι. Και δυσαρεστημένοι γιατί ήμασταν μεν ανταγωνιστικοί, όμως σε κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης παίξαμε διαφορετικές άμυνες από αυτές που είχαμε σχεδιάσει και έτσι χάσαμε με τρόπο που δεν επιλέξαμε.

Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι ο Γκίκας θα πάρει τα κρίσιμα σουτ και έπρεπε να τον στείλουμε σε ένα drive μέσα στην ρακέτα. Πάντως, σε γενικές γραμμές παίζουμε καλά είτε αγωνιζόμαστε κόντρα στον Ολυμπιακό, είτε με αντίπαλο που βρίσκεται πιο κάτω στην βαθμολογία.
Πλέον, είμαστε περισσότεροι μέσα στο γήπεδο, δουλεύουμε καλύτερα και είμαστε πιο ανταγωνιστικοί.

Στα 3 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας, θέλουμε τουλάχιστον 1 νίκη, αλλά μπορούμε και κάτι περισσότερο.»

👉 Press Conference presented by New Naval Ltd.

www.oilspillresponse.gr