Μιχάλης Περράκης: «Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με την ΚΥΜΗ..!»

Απέναντι στην ομάδα της Κύμης θα βρεθούν αύριο οι παίκτες του Λαυρίου Aegean Cargo στο πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς. Ο αρχηγός της ομάδας Μιχάλης Περράκης τονίζει ότι θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη, να πετύχουν παράλληλα μια πολύ καλή εμφάνιση που θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της ψυχολογίας ενώ εύχεται για άλλη μια φορά ο κόσμος να δώσει δυναμικό παρών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο blog του:
💬 «Να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι το 2019 να φέρει σε όλους αυτό που επιθυμούν.

Νομίζω για το αυριανό παιχνίδι δε χωράνε πολλά λόγια και αναλύσεις! Είναι ένα παιχνίδι κομβικής και βαθμολογικής σημασίας που πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Ο αντίπαλος μας η Κύμη είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θα έρθει εδώ με στόχο να κερδίσει για να ανασάνει βαθμολογικά.

Υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα για εμάς αύριο: η νίκη, την οποία χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε. Εκτός από την βαθμολογική ανάγκη θέλουμε να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση να ανακάμψει η ψυχολογία μας. Πήραμε 2 καινούργιους παίκτες και κερδίζοντας αύριο θα μπορέσουμε να τους δώσουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούν.

Ελπίζω και θέλω πολύ για άλλη μια φορά ο κόσμος να δώσει το παρών, να μας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειαζόμαστε για να πάρουμε τη μεγάλη νίκη!»

✅ blog Mike Perrakis ΕΣΑΚΕ