Ευχαριστήριο για ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά:
• τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας: ΝΑPROSYN και ΟΜΙΛΟ ΄΄ΒΑΦΕΙΑ΄΄.
• τους βασικούς χορηγούς: ΙΕΚ ΞΥΝΗ, BODERM, PAVIN CAFFE
• τους χορηγούς: PHARMADATA, ΕΥΡΩΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕ, LAVRION SHIPPING AGENCY, ΑΕGEON BEACH HOTEL, BODY VOLT, CARTRIDGE WORLD, E-ARION
• τους υποστηρικτές: RAFARM, BREAK POINT, ROCANAS, OLYMPIA SPORT
• τους χορηγούς του πρωταθλήματος: ΣΚΡΑΤΣ, ΝΟVA SPORTS

Επίσης, το εστιατόριο ''ΠΕΤΡΙΝΟ'', την εταιρία ελαστικών ''ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ'', τα είδη υγιεινής ''ΛΑΚΙΩΤΗΣ'', το εστιατόριο ''ΧΗ.ΜΑ.'' , τον κ. Σωτήρη Σπηλιώτη (πετσέτες παικτών) & τους κκ Πρεμέτη και Καραμπασιάδη (νερά παικτών). 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που με την μεγάλη ή μικρή οικονομική ή υλική τους ενίσχυση, υποστήριξαν και πίστεψαν στην προσπάθεια για να κρατήσουμε το ΓΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ψηλά στην ελίτ του Ελληνικού μπάσκετ!

Τέλος, ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ στους δεκάδες εθελοντές που συνέβαλαν καταλυτικά με την προσφορά τους στην επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας.
Κάθε ένας εθελοντής -συνοδοιπόρος μας σε αυτό το ΄΄ταξίδι΄΄- αποτέλεσε ένα ξεχωριστό και μοναδικό συνδετικό κρίκο στην αμοιβαία προσπάθεια που καταβάλαμε για να φέρουμε εις πέρας τις υψηλές απαιτήσεις του πρωταθλήματος.
Με αλληλεγγύη, αλτρουισμό, αμοιβαιότητα και ανιδιοτελή κίνητρα όλοι οι εθελοντές μας έδωσαν με την προσφορά τους τον δικό τους υπέροχο τόνο στο ‘’μαγικό ταξίδι’’ στην Basket league.

Πάμε ψηλά!!