"Να βάλουμε την Καβάλα από κάτω!"

Στο Λαύριο προετοιμάζονται για την μεγάλη μάχη του Σαββάτου (16/1, 5 μμ) με την Καβάλα και ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία αλλά και σκωπτική διάθεση τα όσα συμβαίνουν και αφορούν στο... υπόλοιπο της αναμέτρησης με τη Ν.Κηφισιά. Άλλωστε ο τρόπος που αντιδρά η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού μπάσκετ και όχι μόνο, στα όσα διαδραματίζονται από τη λήξη του αγώνα και μετά είναι χαρακτηριστικός της κατάστασης που επικρατεί…

Ο αρχηγός του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος, τόνισε για τη μάχη του Σαββάτου: «Το ματς με την Καβάλα είναι κομβικής σημασίας για μας. Νικώντας τους αντιπάλους μας θα έχουμε βάλει ήδη μία ομάδα από κάτω κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στη μάχη που δίνουμε για την παραμονή». Ο έμπειρος άσος κάλεσε τον κόσμο «να γεμίσει το γήπεδο και να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, βοηθώντας την ομάδα να φτάσει στη νίκη».

Όσο για το «κομμάτι» του αγώνα με τη Ν.Κηφισιά που θα ξαναγίνει την προσεχή Δευτέρα (18/1) ο Σάκης Γιαννακόπουλος ήταν λακωνικός: «Όλοι μας έχουμε πειραχτεί πολύ με αυτά που γίνονται αλλά προσπαθούμε να μείνουμε ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι στην αναμέτρηση με την Καβάλα… Από το Σάββατο το βράδυ θα σκεφτούμε τα υπόλοιπα».

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ