Όλοι πάμε Λαύριο!

Η ομάδα ανοίγει την πόρτα στον κόσμο της με απίστευτες προσφορές για τα εισιτήρια διαρκείας του β' γύρου αλλά και με ένα εισιτήριο για δύο αγώνες!!!

Αναλυτικά: 

Mε ένα εισιτήριο… δύο αγώνες της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ!

Στήριξε με την παρουσία σου και τη φωνή σου το ΄΄ΛΑΥΡΙΟ’’ στους επόμενους 2 κρίσιμους εντός έδρας αγώνες απέναντι στον Κόροιβο και την Καβάλα.
Όσοι φίλαθλοι του ΄΄ΛΑΥΡΙΟΥ’’ αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Κόροιβο (Σάββατο 9/01) θα δουν δωρεάν το παιχνίδι με την Καβάλα (16/01) από την ίδια θέση προσκομίζοντας στα γραφεία της ΚΑΕ το εισιτήριο.
Με τον τρόπο αυτό όσοι επιλέξουν την προσφορά, στην τιμή του ενός θα δουν τα δύο καθοριστικά παιχνίδια της σεζόν.

Εισιτήρια Διαρκείας β΄ γύρου

H KAE ΛΑΥΡΙΟ ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος BASKET League ΣΚΡΑΤΣ 2015-2016 στις προνομιακές τιμές των 50€ για τα απλά και 100€ για VIP.
Επίσης οι ήδη κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν 2 προσκλήσεις δωρεάν για 2 αγώνες της επιλογής τους (πλην του αγώνα με τον Ολυμπιακό) ίδιας θέσης με τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν.
Στον 2ο γύρο η ομάδα μας φιλοξενεί τον τρεις φορές πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, την Καβάλα, την Κηφισιά, τον Κολοσσό Ρόδου, τον Αρκαδικό, τον Απόλλων Πατρών, τα Τρίκαλα.